Go back to home



We have detected that you are using ad blocking software.
The MR2 Australia forum is made possible by ad revenue.
Please disable your ad blocker to ensure that this site lives on.

Hot!AW11 Restore 1989 **SOLD**

Page: < 123 Showing page 3 of 3
Author
fredhoon
MR2 Scholar
  • Total Posts : 370
  • Scores: 25
  • Reward points: 3542
  • Joined: 2011/04/07 19:51:15
  • Location: Brisbane Qld Australia
  • Status: offline
Re: AW11 Restore 1989 2017/01/26 11:21:24 (permalink)
0
Looks tidy Mike, however you should throw this ending in the green car!


Go soothingly on the grease mud as there lurks a skid demon.
#31
Carmikey
MR2 Deity
  • Total Posts : 1902
  • Scores: 195
  • Reward points: 4695
  • Joined: 2012/04/23 15:31:23
  • Location: Greenwith 5125, S.A. Australia
  • Status: online
Re: AW11 Restore 1989 2017/02/07 09:20:33 (permalink)
0
 
Finally got the interior up to scratch, came up great.

 
New stereo installed.

 

 
Had a mate of mine make up a carpeted box to cover the newly relocated battery. Looks like its factory :-)


 
 

Attached Image(s)

#32
rikkir
Supporter
  • Total Posts : 1293
  • Scores: 238
  • Reward points: 1934
  • Joined: 2014/01/13 12:18:44
  • Location: Ceduna, South Australia
  • Status: offline
Re: AW11 Restore 1989 2017/02/08 10:27:07 (permalink)
0
Looks fantastic, i cant wait to see it in real life one day.

    Silver 1997 SW20 Bathurst with      

#33

Carmikey
MR2 Deity
  • Total Posts : 1902
  • Scores: 195
  • Reward points: 4695
  • Joined: 2012/04/23 15:31:23
  • Location: Greenwith 5125, S.A. Australia
  • Status: online
Re: AW11 Restore 1989 2017/12/01 10:42:58 (permalink)
0
So, I ended up selling this MR2 to a good friend, Rob (he comes over to Wakefield Park every year with me).
It's pretty well complete, yet he has a problem.
PROBLEM / SYMPTOMS:
- Starts and runs fine until it slightly warms up
- like the rich mixture doesn't switch off or re-adjust itself
- ends up stalling itself out, then hard to start.
Everything that I can think of has been changed or switched over with my working smallport track car. Including ECU.
Fuel pump flow, checked, no problem, ATM it seems to be something which controls the lean / rich mixture which could possibly be the problem.
Can anyone assist?

Sent from my SM-J320ZN using Tapatalk


#34
webbqv
MR2 Enthusiast
  • Total Posts : 19
  • Scores: 1
  • Reward points: 1628
  • Joined: 2013/04/17 13:46:25
  • Status: offline
Re: AW11 Restore 1989 2017/12/01 20:07:30 (permalink)
0
Is the cold start injector leaking or the cold start coolant switch faulty? Have you bench tested the coolant temp sensor for the ecu? Or the coolant idle valve on the throttle stuffed?
Or a temperature tested wiring short,has the engine got a good ground?
#35
Carmikey
MR2 Deity
  • Total Posts : 1902
  • Scores: 195
  • Reward points: 4695
  • Joined: 2012/04/23 15:31:23
  • Location: Greenwith 5125, S.A. Australia
  • Status: online
Re: AW11 Restore 1989 2017/12/02 17:20:18 (permalink)
0
Finally sorted. It was a blocked vacuum hose, the little metal one on intake that runs to the MAF sensor.

Sent from my SM-J320ZN using Tapatalk


#36
Carmikey
MR2 Deity
  • Total Posts : 1902
  • Scores: 195
  • Reward points: 4695
  • Joined: 2012/04/23 15:31:23
  • Location: Greenwith 5125, S.A. Australia
  • Status: online
Re: AW11 Restore 1989 2019/07/15 20:41:11 (permalink)
0
**SOLD**

Sent from my SM-J320ZN using Tapatalk

#37
Page: < 123 Showing page 3 of 3
Jump to:

© 2019 APG vNext Commercial Version 5.5